Elvárásből működöm?

Elvárásból működöm?

Amikor elvárok valamit, akkor ragaszkodom egy általam elképzelt dologhoz eseményhez történethez, egyetlen útként, egyetlen megoldásként. Ekkor nem engedem, hogy időben-térben ez változzon, befeszülök rá és érdekes nem tud felbukkanni az “eredmény”. Az elvárás egy elképzelt EGY valami a végtelen lehetőségek megjelenéséhez képest. Mert amit elvárok azt beragasztom, bebetonozom és csodálkozom, hogy nem tud az megtörténni, amit valójában szeretnék az életemben.

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri
Amikor elvárásom van, az kié? Valaki vagy valami másé? Mert lehet egy mintázat amit átvettem családtól, mint viselkedési illeszkedés, akár iskolai, munkahelyi… megfelelési mintázat és még sok minden. De valójában ránéznénk, hogy számunkra itt és most valójában mi működik?

Amikor elvárásból próbálok végigvinni valamit, akkor az soha nem hoz örömöt az életünkbe. Ott mindig sérül valaki-valami és a végeredmény nem felemelő, nem az amit elképzeltem. Hogyan tudsz ezen könnyedén változtatni? Csak menj egyszerűen kérdésbe!

Elvárok valamit vagy csak éber vagyok arra, mi minden történhet meg az életemben, ha megengedésbe kerülök, hogy bármit amit szeretnék az megjelenjen? Mi az amit nem veszek észre, ami itt még megoldás lehet?
Élj kérdésben, nyisd a lehetőségek terét!


Várlak szerettel egyéni konzultációkra, kezelésekre, tanfolyamaimra!
Eszter
http://harsanyieszter.hu/