Mi ez a kétely, amit érzek?

Mi ez a kétely amit érzek?

Nemrég egy csere-bere eseményen tették fel ezt a kérdést, hogy “mi az a kétely, amit magamban érzek? Kételkedek a dolgokban, s van mikor igen erősen érzem ezt. Pedig tudom, hogy mit szeretnék és persze mennek a dolgok aztán néha megtorpannak. Van, hogy azt érzem, hogy szárnyalunk előre, aztán úgy tűnik, hogy hátralépünk kettőt és kételkedek az egészben”.A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, , szöveg, amely így szól: „Ha nem lenne benned kételkedés, mit választanál? http://harsanyieszter.hu”

Ez a kétely biztos, hogy hozzád tartozik?
Mit csinálunk, amikor kételkedünk? Csak nézz rá:
👉Ki, mikor és hol bizonytalanított el téged?
👉Hány sztorit, történetet hallgattál, éltél meg, ami kibillentett? Lehet nem is a mi valóságunk ez, hanem hozott mintázat; családé, baráté…bárkié, akit megértettünk, illeszkedtünk hozzá, a szituációhoz és ezt a megkérdőjelező hozzáállást ültettük át a saját valóságunkba.
Ha csak végigpörgeted az életed eseményeit; 👉Hányszor bántottak, tettek téged bizonytalanná, a döntéseidben, akár érzelmi lelki síkon is?
👉Hányszor kérdőjeleztek meg és kérdőjelezted meg önmagad?
👉Kihez is tartozik ez a kétely? Valójában nem hozzánk!
Amikor azzal az energiával éled az életed, hogy mi az ami itt működik most, ami örömöt ad és nem befolyásol senki és semmi, az erődben állsz, akkor van kétely? Nincs. Akkor választás van. Annak a választása ami vagyok valójában, amiben jól érzem magam.

Ha szeretnél változtatni és ehhez hozzájárulás lehetek én, akkor várlak egyéni kezeléseimre tanfolyamokra!
Szeretettel ❤️
Eszter
+36305803335
http://harsanyieszter.hu