Access Body®- Testkezelések

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb érzést, kapcsolatot megélni a testeddel? Te és a tested csodálatos összhangban lehetne a világgal, ha éber lennél arra, mi az, amit üzen a tested. 

Amikor testünket-lényünket bírálat, ítélet, bántás éri, ami persze jöhet kívülről is, de néha önmagunkkal szemben is kritikusak vagyunk, ekkor ezek az érzelmi hatások a sejtjeinket elliptikussá teszik. Ha ez az állapot huzamos ideig fennáll, akkor ez akár betegséggé is alakulhat. Tudományosan bizonyított, hogy az Access kezelései ezeket a deformitásokat javítják úgy, hogy visszaállítják a sejtek eredeti állapotát, működését, beindítják a sejt-szervezet öngyógyító folyamatait. A testkezelések során a test különböző pontjait, területeit érintjük. Egyszerű és igen hatékony eljárás. A testkezeléseket a Bars kezelésekbe építjük be vagy önállóan futtatjuk.

Melyek azok a testkezelések, amik hozzájárulhatnak az életedhez?

MTVSS testműködés helyreállítás

Az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban használható testkezelés. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezetet képes megváltozni. Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemiszervek, ízületek…) Sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz felerősíti a test fizikai erőnlétet.

Sejtmemória – fizikai traumák és hegek feloldása

A sejtek az emlékeket, traumákat nemcsak az agyban, hanem az egész testben, mindenhol raktározzák, tárolják. Amikor egy sejt elhal, akkor az a benne lévő információt átadja egy új sejtnek. A kezelés során a sejt információs rendszerében az energia blokkot feloldjuk és töröljük a hozzá tartozó érzelmi és fizikai traumákat. Ahogy a sejtmemória változik, úgy változik a test, a szervezet egészsége.

DMMD – zavarok a testben (emésztés, bőrkiütés, hajhullás…), törlése annak, aminek nem kéne ott lennie (vegyi anyagok, tartósítószerek..)

Kommunikáció a sejtekkel, a sejteket alkotó molekulákkal; s ezzel képesek lebomlani vagy kiürülni a testből azok a sejtek, szövetek, amiknek nem kéne, hogy ott legyenek. A De-molekuláris Manifesztáció alatt a test sejtjeinek újraépülése történik.

A kezelés a testben, ételben, italban lévő káros anyagok szerkezetét meg tudja változtatni. A testben lévő toxikus amalgámok szerkezetét is átalakítja, így könnyen kivezethető a testből.

Facelift – a test rugalmasságának visszaállítása, nemcsak az arc, hanem az egész test „ránctalanítása” az öregedés visszafordítása
A testbe zárt fix nézőpontok elengedésével a ráncaink kisimulnak, oldódnak a testbe zárt életkorral összefüggő nézőpontok. A testen, bőrön megjelenő traumák, lelki sérülések és hitrendszerben felállított blokkok lenyomatait átalakítja, sejtszinten eltüntetheti. Rugalmassá teszi a bőrt, így a testet is és ezáltal varázsolja fiatalabbá. Egyfajta belső ragyogást, kisugárzást ad. Feszesíti a testet, megemeli a megereszkedéseket. Egy-egy facelift kezelés hatására az „összegyűrődött” befeszült élethelyzetek, események tudnak kisimulni, megoldódni.

Pszichoszomatikus bebörtönzések kioldása
A pszichoszomatika a betegségek lelki és testi folyamatok összefüggésével foglalkozik. A lényege, hogy számos olyan betegség, testi tünet létezik, melyeknek hátterében egyértelműen lelki okok találhatóak. Vannak olyan testi tünetek, mint fájdalom, zsibbadás… aminek a hátterében nem tárható fel szervi változás, ami mögött meghúzódó lelki tényezők állnak. Ez a testkezelés kioldja a lelki háttérben lévő elakadásokat, blokkokat, ami testi szinten tüneteket okozhat.

Látás helyreállítás – láthatóvá válni, homlok arcüreg problémák, látásjavítás
Sokszor ott van a megoldás előttünk, de nem vesszük észre! Néha nem látjuk át a dolgokat, nem látjuk a kiutat. Rálátni a dolgokra máshogy, más szemszögből, ezáltal elfogadóbbá, könnyedebbé válik a saját helyzetünk is.

Szemünket sok inger éri, s ha ez stresszel, traumával is kapcsolatos, ezek blokkolhatják a látásunkat. A fizikai látás helyreállítása mellett a homloküreg és az arcüreg problémákra is alkalmazható.

Zéró összegű trauma – ismétlődő testi traumák, megszokott fájdalmak feloldása
Ez a testkezelés segíti a test traumáinak feloldását. Mindazokat a visszatérő, ill. bármilyen mozgásban való korlátozottsághoz tartozó traumatikus fájdalmakat is kikulcsolja a testből, amikor már hozzászokik a fájdalomhoz, és ami egyfajta teljes elerőtlenedéshez vezethet. Alkalmazható sportolóknál, nehéz fizikai munkát végzőknél, mikor túlfeszítik, megerőltetik magukat és valamilyen fájdalmat érzékelnek a testükben. Ez a kezelés oldja az ehhez tartozó stressz érzeteket is. A látásjavítás kezeléshez hozzáadva oldja a szemet ért traumatikus élményeket.

Háromszoros sorozatrendszerek – sokkal, traumatikus élményekkel kapcsolatos blokkok oldása (baleset, válás…) 

Sokkal, traumával kapcsolatos testkezelés.

Különösen hatékony ez a kezelés válásnál, vagy akár baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg, hogy nem képesek túllépni rajta. Megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez. 

Érzelmi traumáknál, amikor mindig ugyanolyan kapcsolatba megyünk bele, vagy ugyanolyan helyzetbe kerülünk a munkahelyen vagy ugyanolyan szituációkba kerülünk. Olyan mintha beleragadna, térben, időben, dimenzióban, nem képes továbblépni, újból és újból visszatérnek rá.

Mimikri – másoktól átvett mintázatok, életformák, fájdalmak, valóságok… törlése

Másoktól átvett bármely olyan dolog törlése, ahol másolod bárki (szülők, barátok, ismerősök, tanárok, vezetők…) élethelyzetét, kinézetét, gondolatait, cselekedeteit, mozdulatait, viselkedési reakcióit.  Ez a kezelés éberré tesz arra, mi az, ami másokhoz tartozik. Mi az, ami számodra igaz, mi az, ami neked működik. 

90%-os agykapacitás-tanulási nehézségek, vizsgaidőszakok megkönnyítése

Ez a kezelés nagyban fokozza az agykapacitás működését. Csak a biomimetrikus mimikri kezelés után futtatható. Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, vizsgaidőszakban. Növeli a koncentráció képességet, magabiztosságot ad és gyorsabb reagálást nyújt a felmerülő feladatok, problémák megoldására. 

Agyokrácia – az elme elcsendesítése – az előagy kapacitás növelése
Ha túl sokat agyalsz dolgokon és párbeszédek zajlanak a fejedben szüntelenül s nem tud leállni, ez a testkezelés segíti elcsendesíteni az agyunkat. Éberséget kapunk arra, hogy mennyi múltbéli gondolat, érzés, érzelem erőtlenít el. Mennyivel több energiánk lenne az élet örömteli megéléséhez, ha lecsendesedne az elme?

Függőség (drog) által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia, és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek
Milyen testi/lelki/szellemi függőséget, mániát és kényszert működtetsz az életedben? Ezek mind lehetnek internet, alkohol, dohányzás, étel, munka-, tökéletesség-, tisztaságmánia, őrültségek, gyűjtögetések, gyógyszer, drog, másoknak megfelelés és még sok más, amit háromszoros sorozatrendszerben használunk. Azok a függőségek is oldhatók, amikor ragaszkodsz dolgokhoz, személyekhez, (pár-) kapcsolatokhoz, amelyek fogva tartanak egy örökös körben, amiből, vagy amitől nem tudsz szabadulni.

Algoritmus megszakítás
Néha észreveszed, hogy ugyanazon a rendszeren viszed végig a dolgokat, ugyanaz indul be, ugyanaz a végeredmény…párkapcsolat, pénz, munka, esemény…olyan mintha a háttérben futna egy számítógépes parancssorozat és nem tudsz leszállni róla. Oldjuk azokat a programsorozatokat, amit valaha létrehoztál.

Az összes testbe zárt algoritmikus tonalitás és anomália feloldása, eloszlatása és megsemmisítése
Amikor létrehozol egy algoritmust egy működési tervet és azt gondolod, hogy ez csak a tied és ezt senki más nem, s nem érted miért jutsz el mindig ugyanoda, pedig úgy érzed, mást csinálsz, akkor egy algoritmus anomáliában, vagy ami nem engedi, hogy kijuss belőle,  mert behatárol téged. Ilyenkor mindig egy leszűkített térből választasz. Ezeknek kioldásával ránézel, éber leszel arra, mi működik másnak és mi neked.

Hisztéria megsemmisítése és eltörlése
Örökkön örökké forgolódsz benne, mint egy sorozatrendszerben működteted a trauma-dráma hisztijét? Van, hogy nemcsak látványosan, de belső érzésként is ott van, sőt nemcsak a nők, de a férfiak is simán működtetik. Ez a testkezelés kioldja, ha bármilyen érzelmi nézőpontot működtetsz, ami benne tart a hisztéria körforgásában.

Áramkörök – testet ért trauma, krónikus betegségek, műtét utáni áramkör helyreállítása
Amikor a testeden szenvedtél el traumát ilyen lehet egy vágás, műtét, egy idegi sérülés, az áramkör megszakadást okoz. Áramkörök futnak a testedben, és amikor abban rövidzárlat keletkezik, akkor a nem aktivált áramkörök problémákat okozhatnak, és ez nem engedi a gyógyulást. A betegségek krónikussá alakulhatnak. A kezelés során helyreáll az áramkörök működése, visszaáll a test energiarendszere.

A teljes propriocepció helyreállítása
A propriocepció az az érzék, amivel a testünk helyzetét, mozgásait érzékeljük a térben, ezt a 6. érzéknek is szokták nevezni. Ebbe beletartozik a tudatos és az akarattól független érzékelés is. Ha kerékpározol, nem nézed a pedált úgy tekersz és egyensúlyban vagy kanyarodás közben is. Ha kibillent a test, legyen ez sérülés, műtét, gyerekeknél finommotorikus mozgás ez a kezelés helyre tudja állítani. Az ösztönös reagálást, érzékelést, tudást fejleszti, és automatikus működésbe állítja, helyreállítja azt, amit már megtanultál, ismertél az előjöjjön és megjelenjen, legyen az akár az access eszközei és bármi más. Amikor van olyan, amire már gondoltál, és amit szeretnél, hogy megjelenjen, az életedbe legyen az pénz, kapcsolat, egészség bármi a propriocepció helyreállítása ehhez járul hozzá.

MI által előidézett minden program törlése
A nézőpontok, amelyek a végtelen lényünket korlátozzák, azok a mesterséges intelligenciák, a gépek sokasága, szükségszerű ahhoz, hogy megéljük a gyorsaságot, a minél könnyebb élet megélését, és a robbanásszerű változásokat. Néha olyan érzésünk van, hogy nem mi irányítjuk az életünket. Ha nem engedjük, hogy ezek a programok felülírják az éberségünket, akkor erőtlenség nélkül tudunk élni. Mik azok a bevett hiedelmek, nézőpontok, tévhitek, beültetett programok, amik akadályoznak téged a teremtésedben, élésedben? Vannak olyan programok, programsorozatok, amiket valaha létrehoztak és rávettek téged arra, hogy abból működj. Válaszd ezt a testkezelést, ahol azt érzékeled, hogy ezen változtatnál! Mi lehetséges, ami mindenki számára működik és egy nagyszerűbb jövőt generál?

Kompenzációs elsodródás – halogatás feloldása, saját erőbe való állás
Mennyi halogatást teszel bele az életedbe? Hányszor választod az erőtlenséget, hiteted el magaddal, hogy ez nem megy. Lehet, hogy csak azért mert így „kényelmesebb”? Hányszor játszottál túlélésre? Ez a testkezelés segít abban, hogy megérezd; Te vagy a forrása az életednek! Kezedbe veszed az életed irányítását és megteremtheted a saját valóságodat!

Jelenet vége-balra el – lezárása egy korszaknak, választási lehetőség egy új létforma felé
Ez a testkezelés segít kibillenteni a berögzült állapotokból, lezárja azokat a helyzeteket, amelyek beragasztanak, amelyekből nincs előrelépés és lehetővé teszi a változást. Nemcsak valaminek, hanem valakinek az elengedését is megkönnyíti. Amikor már érzed, hogy váltani kellene, akár egy nem működő munkahely, akár párkapcsolat vagy zavaros élethelyzet… amivel egyhelyben topogsz, akkor használd ezt a testkezelést!

Minden múltbéli gondolat és szexuális valóság megtestesülésének eltörlése és megsemmisítése
Milyen lenne az, ha a negatív önértékelést, ítéletet, bírálatot, amit az üzleteddel, szexuálissággal, szexszel kapcsolatban bezártál a testedbe, azokat ez a testkezelés kioldaná? Bármit hozol a múltból, a jelenben a tápláló, törődő kapcsolatokat, az örömöt szeretnéd valóban megélni.

Minden múltbeli gondolat és érzés megtestesülésének eltörlése és megsemmisítése
Amikor a múlt történései, eseményei gondolati szinten kavarognak, s mindehhez érzéseket társítunk, akkor azt a fizikai testben mindezt érzékeljük. Mennyire éled meg a napjaidat a stressz hatása alatt? Mi minden miatt tudsz szorongani?

Minden múltbeli gondolat és érzelem megtestesülésének eltörlése és megsemmisítése
Mennyi haragot, dühöt, szomorúságot, félelmet, szorongást, sztesszt érzel a lényedben, a testedben? Mennyi múltbéli gondolat érzelem kapcsol be, amikor régi kapcsolataidra, megéléseidre, történeteidre emlékszel? Amikor ezeket működteted akkor pontosan feladtad saját magadat, az erődet és lemondtál az éberségedről és tudásodról.

Minden testbe zárt hazugság megsemmisítése, eltörlése és eloszlatása
Minden, ami igaz az könnyeddé tesz, minden, ami hazugság az nehézé tesz. Amikor egy nézőpontot valódinak ítélsz meg, bezárod a testedbe és a gondolataidba és furcsállod, hogy mi minden vált döcögőssé körülötted. Mi van, ha a düh, harag, mögött is hazugság van? Ha elhiszed a hazugságot lekorlátozod a lehetőségeidet, bezárod a testedbe és testi tüneteket is produkálhatsz. Az egyik legnagyobb hazugság, ha elhiszed, hogy nincs választásod, vagy valami nem lehetséges! Ez a testkezelés éberséget ad neked arra, mi igaz számodra és mi nem.

Tudatosság ellenes antitestek
Van olyan, amikor lépnél előre, elengednél valamit, továbbmennél, de olyan testi tüneteket produkálsz, legyen az testben egy fájdalom, ami visszahúz, lecövekel. Ezeket a programokat oldja ki. Milyen lenne, ítélkezés nélkül, tudatosan élni?

Korlátlan Energia-Vagyon-Lehetőség
Mi van akkor, ha lehetséges energia-vagyon-lehetőség abban a mennyiségben, amit most jelenleg el sem tudok képzelni? Mi az, aminek ellenállsz, amit védelmezel, mert talán nem mersz nagyobbat választani, nagyobbat teremteni? Amikor elkezd fellendülni az életterület bármely színtere, legyen ez (pár)kapcsolat, üzlet, bevétel… mi van, ha nem áll le és korlátlanul tudd növekedni az életedben? Fedezd fel ezt az új nézőpontok nélküli valóságot!

El Dorado legendája – bőség teremtése – megélése
Régi időkben az embereknek szorosabb kapcsolatuk volt az arannyal, jelképezte a gazdagságot a vele minden lehetséges energia rezgését. Ma mit jelent neked a bőség, a vagyon, az arany? Hajlandó vagy tudni, érzékelni, létezni, befogadni az arany energiáját?

Korlátlan Energia korlátlan Vagyon korlátlan Lehetőség beindítása, aktiválása és
felfokozása
Korlátlan?… Lehetséges? Mi az aminek régóta ellenállsz, mert talán nem mersz nagyobbat választani, többet befogadni? Mi van, ha ezeket a nézőpontokat elengednéd? Mekkora tér nyílna itt?

Anafilaxiás sokk és mélylazítás
Túlterhelt és kimerült, vagy feszes izmokra, de bármilyen izomcsomó „lazítására” használjuk ezt a testkezelést. Ahogy öregszik a test, egyre rugalmatlanabbá válik, egyfajta anafilaxiás sokk alakul ki rugalmatlanná válik. Van, hogy a nézőpontok is sokkhatásként érik a testet. Ez a kezelés ellazítja a testet, a kötött izomzatot. Használható túlzott éneklésnél, táncosoknál, bármilyen sport, versenyek után. Akkor is hatékony, ha méhcsípés vagy egy allergiás reakció lép fel a testben.

Földdel való egységközösség helyreállítása
A kapcsolatot és az egységközösséget a Földdel állítja helyre, azt az energia-tér-űrt és könnyedséget, amit a természetben, egy erdőben vagy akár egy tengerparton átérzel. Ez a testkezelés helyreállítja a Földdel való egységközösséget, segít a leföldelésben. Segít anyagi szinten az egyensúly megtalálásában. Hozzájárul ahhoz, hogy biztosan, stabilan, „két lábon álljunk” a Földön. Futtathatjuk utazáskor, repüléskor, hosszabb autóúton, ahol a fizikai testünk kibillen, “elszakad” a Földtől.

Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához
A testünk tele van nehézfémekkel és méreganyagokkal. Ha két anyag, vegyület külön-külön nem veszélyes, de összekapcsolódva mérgező lehet, ez a testkezelés segíthet szétbontani és kivezetni ezeket a testből.

Fogyást segítő testkezelés-zsírsejtek eltörlése – testtel való kommunikáció kialakítása,
ítéletek, bírálatok eltörlése
Biztos, hogy csak azon múlik, hogy mit eszel, hogy sportolsz-e? Rengeteg fogyókúrás receptet, diétát, kipróbáltál már? Hány érzelmi traumát zártál a testedbe? Mennyire kommunikálsz a testeddel, hogy valójában neki mi a jó? Hányszor tetted értéktelenné a magadat? Hányszor kicsinyítetted össze a lényedet? Ez a testkezelés oldja ezeket az elzárt, elrejtett blokkokat a testedben, miközben megtanulsz a testeddel kommunikálni.

Funkcionális test egyensúly aktiválása
Életterületek egyensúlyba hozása, testi-lelki egyensúly, férfi női energiák kiegyenlítése. Mindenhol, ahol kibillent az emberi kapcsolataink, az életünk ott hozzájárulással van ez a kezelés. Fizikai testi szinten a test energetikájának harmonizálása. Jó hatással van a gerincferdülés kezeléséhez, vagy annak, aki szédeleg, vagy energiahiányos.

Dermitisz elsivatagosodása – bőrproblémák
Minden olyan esetben, amely kapcsolatos a bőr kiszáradásával, pikkelyesedésénél lehet egy megfelelő testkezelés. Legyen ez allergia, ekcéma, pikkelysömör, bőr berepedése, hámlás.

Pigmentek helyreállítása
Ez a kezelés jó, amikor túl kevés vagy túl sok pigment anyag van a bőrben; májfoltok, bőrelszíneződések, anyajegyek.

Nyirokmirigyes össze nem illesztések és ellentmondások
Nyirokmirigy rendszer helyreállítása, főként a hallás, fülek, arc- és orrüreg problémáknál alkalmazzuk. Nyirokkeringés zavarait oldja ki a testből.

Mínusz egy négyzetgyöke
Használható influenzára, immunerősítésre, alvászavarra, ízületi gyulladásokra. El tudja tüntetni a megfázást és influenzát.

Dimenziók reciproka – helyrehozhat nyak-, derékfájást, testi merevségeket.
Évek óta beragadt problémák mozdulnak ki és elindulhat a megoldás felé. Kikulcsolhatja a mindig visszatérő helyzeteket. Ez a testkezelés más dimenziókból ható tényezőket, nézőpontokat oldhat ki. Ha folyamatos hát, derék nyaki problémákkal küzdünk, jusson eszünkbe ez a testkezelés.

Az emberiség betegségére való immunitás
Mi van, ha nem kell betegnek lenned? Mi van, ha a betegség létezik, de nem kell betegnek lenned? Mennyivel nagyszerűbb életed lenne, ha csak kívülről szemlélnéd az emberiség betegségeit és invitálás lennél, hogy nem kell megélni testi tüneti szinten. Ez a testkezelés kioldja a betegséghez fűződő nézőpontjainkat.

Holografikus mutáció az immunrendszeri pontokon
Amikor a képességeidet elismered és kiterjeszted akkor egy olyan transzformáció, mutáció, azaz változás jön létre, ami valójában vagy. Milyen képességeid vannak, amit még nem vettél észre? Amikor bevesszük a múl-jelen-jövő hazugságait, hogy mire vagy képes, ott nem ismered el önmagad nagyszerűségét, az ajándékot és a túlélésre játszol.

A mutáció a repesztés képességébe
Van olyan dolog az életedben, amit meg szeretnél változtatni? Van olyan, ami az egész Földbolygóra kiterjedt változás? Mi van, ha van egy olyan képességed, hogy meg tudod repeszteni-frackingelni a „bekövült” dolgokat? Ezzel az energiával kioldódik az ellenállás, a harag, a düh a befeszülés és egyfajta téged tápláló energia jelenik meg.

Elolvasztása minden struktúrába és struktúraként bezárt reflexív valóságnak a létezés
reaktív állapotáért a Föld bolygón
Amikor a valóságodat bezárod forma struktúrába, kikövetkeztetésbe, akkor mindig van egy hivatkozásod miért pont úgy, miért pont így van. S ha ezt teszed, akkor valószínűleg veled is ezt teszik. Visszahat rád egy bedobozolt valóság és soha nem tud változni semmi. Gondoljunk itt emberi manipulációra, emberi játszmákra is, amikor én veszek rá valakit valamire, vagy amikor én kerülök az emberi játszmák színterévé. Nagymértékben jelen van itt az önítélkezés is. Ha ez a helyén van, akkor tudod, hogy reflektálj a dolgokra, emberekre, eseményekre.

Alternatív energiaforrások beindítása
Ez a testkezelés felfokozza azokat az energiaforrásokat a testünkben, a lényünkben, amiket nem érünk el. Amikor van egy olyan nézőpontunk, hogy az élet nehéz, a munka nehéz… milyen alternatív energiaforrást tudsz beindítani, milyen hozzáférést lehetséges a végtelen energiaforrás beindításával?

A SEX (A Xenos Térbeli Megtestesülése) Éberségéért Sejtszerű Rendszerének Aktiválása, és a FAT (Funkcionális Sorvadás Végpontja) Visszafordítása
Hajlandó vagy-e nézőpontok nélküli furcsasággal rendelkezni? Mennyi energiát raktározol el a testedben, a zsírsejtjeidben?

A Fiatalodás Beindítása, Aktiválása és Felfokozása
Amikor nem úgy öregedsz, ahogy azt „elvárják” az fura. Ha nincs nézőpontod a korról, az öregedésről, akkor mi lehetséges?

A Humanoid Szervkonfiguráció Beindítása, Aktiválása és Felfokozása

A Szerkezeti Integritás és Funkció Helyreállítása

A Nemtudatosság és Tudatosság Konvergenciája, hogy megteremtsük a megtestesülés mutációját akként az egységközösségként, ami minden képességhez hozzáfér ezen a valóságon túl Hányszor mondod, hogy lehetetlen? Ezek nézőpontok! Ebben a valóságban a lehetetlenből működünk gyakran, ahelyett, hogy a lehetőségek valóságát teremtenénk meg.

A Testek Öregedése Immunitásának Aktiválása és Aktualizálása

Akusztikus Molekuláris Struktúra Generálása

Gondolatok, érzés érzelmek helyett használnád-e a tudást érzékelést befogadást létezést?

Az Akusztikus Rezgés Visszaállítása és az Elektromos Rezgésbe Való Átmenet Lebontása és Felszámolása

Az Ellentétes Öregedés és a Meghatározatlan Élés Aktualizálása

Minden Sejtszerkezet Visszaállítása a Korlátlan Életbe és Környezeti Egységközösségbe

Csepegtesd be a Káoszt, mint a Humanoid Immunitás Forrását
Nagytakarítás? Mi van, ha a káosz egy olyan hozzájárulás az életedhez, hogy utána „rend” lesz, amivel tovább tudsz menni?

Az RNS minden módosításának elpusztítása és megsemmisítése
Oltáskivezető testkezelés.

Csere-bere és kipróbálási lehetőség Access Bars® és Testkezelések eszközeivel

Ez az esemény, lehetőség arra, hogy aki még nem kapott ilyen kezelést az egy alkalommal kipróbálhatja. A tanfolyamot végzetteknek pedig lehetőség gyakorlásra, illetve a csere-bere alatt adnak és kapnak egy-egy kezelést. Visszajelzések alapján, akik folyamatosan kapnak(-adnak) access kezeléseket, sokkal tudatosabbak és könnyedebben jutnak tovább a „problémákon”, gördülékenyen élik meg a változásokat, örömtelibbek a napjaik.

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!
Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszichoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális, ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.