Access Bars® Tanfolyam

Ha szeretnél változást az életedben, akkor ez a tanfolyam, egy egész életre szóló lehetőséget nyújt számodra!

Milyen nagyszerű hozzájárulás lehetsz Te a világnak ezzel az egynapos tanfolyammal? Az Accessconsciousness eszközei-tanfolyamai nemzetközileg már 173 országban elfogadott hatékony módszer. Csak akkor válaszd, ha több örömöt, könnyedséget szeretnél megtapasztalni, érzékelni!

Az Access Bars® tanfolyamon ráébredhetsz arra, mi minden van azon túl, amit eddig az életedben megéltél, elhittél, működtettél! A tanfolyamon nemcsak a bárok energetikai futtatását sajátítod el, hanem egyszerű szóbeli eszközökkel teremtheted tudatosan a napjaidat. 

Videón követheted a módszer megismerését, számos eszközt kapsz a tanfolyamon; hogyan élj kérdésben, hogyan tudod a fix nézőpontokat feloldani-eltörölni… és több testkezelést is megismerhetsz, ami oldja a traumákat, erősíti az immunrendszert, segít az elengedésben… és még ennél többet is. 

Kinek ajánlom a tanfolyamot?

Bárkinek, aki a családjában, hozzátartozóin szeretné alkalmazni. (Saját magadon is futtathatod a bárokat.) Gyerekeknek is, ők sokkal könnyedebben elsajátítják, gyorsabban futtatják a bárokat, hiszen nekik nincs még annyi nézőpontjuk, mint a felnőtteknek.

Terapeutáknak, masszőröknek, pszichológusoknak, kozmetikusoknak, felnőttekkel-gyerekekkel foglalkozóknak… akik ezzel az egyszerű technikával bővítenék tudásukat, praxisukat.

Mindazoknak, akik változtatni szeretnének, és utat nyitnak egy örömtelibb, ragyogóbb élet megélése felé.

Mindeknek, aki érzi, hogy több van itt, mint amit most látunk. 

Mindenkinek, akik nézőpontok nélkül szeretnék megélni a végtelen lehetőségek szabadságát. 

Tanfolyam menete

A tanfolyamon 2 kezelést kapsz, és 2 kezelést adsz.
Kapsz még egy magyar nyelvű kézikönyvet és képes segédletet, ami megkönnyíti a további kezeléseket.
A tanfolyam végén nemzetközileg elismert angol nyelvű oklevelet kapsz.
A képzésnek nincs előfeltétele.

Egyéni időpont egyeztetésre is van lehetőség és kérésre vidéki helyszínen is tartok tanfolyamot.

Jelentkezést kérlek, privát üzenetben vagy e-mailen előre jelezd, hogy a tanfolyam anyagát és az oklevelet előre elkészíthessem!

Csere-bere és kipróbálási lehetőség Access Bars® és Testkezelések eszközeivel

Ez az esemény, lehetőség arra, hogy aki még nem kapott ilyen kezelést az egy alkalommal kipróbálhatja.  A  tanfolyamot végzetteknek pedig lehetőség gyakorlásra, illetve a csere-bere alatt adnak és kapnak egy-egy kezelést. Visszajelzések alapján, akik folyamatosan kapnak(-adnak) access kezeléseket, sokkal tudatosabbak és könnyedebben jutnak tovább a „problémákon”, gördülékenyen élik meg a változásokat, örömtelibbek a napjaik.

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!

Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszichoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális, ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.