Bemutatkozás

Örömteli kisgyerekkoromat és fiatalkorom szüneteit vidéken töltöttem. A nyarakra úgy emlékszem, mintha a tikkasztó forróság, a végtelen hullámzó földek és a szél illata állandóan körbevett és betakart volna. Néha jött egy nagy zápor-villámlás mennydörgés, ami számomra nagy felfrissülést, letisztulást hozott.

 

A városba költözéssel nem találtam a helyem, olyan állapotba kerültem, ami egyfajta lebegést jelentett számomra, kívülállóként és nagyon üresnek éreztem magam. Vágyódtam a csend, a föld, a növények, a levegő, a szél illata, és a természet „magánya” után. Vonzódtam a különleges megmagyarázhatatlan dolgok felé, bár amennyire vonzott annyira éreztem gyerekként „félelmet” is.

 

Az élet sodrásában műszaki pályára mentem, ott megismerkedtem férjemmel, akivel több évig építészként dolgoztunk együtt. Három gyermekem született és újból kezdtem magamra találni. A család, amely számomra nagyon fontos, az érzelmek központja, ahol megélhetünk nagy mélységeket és magasságokat. Együtt zuhanva, megtisztulva, felemelkedve, körbetáncoljuk a napokat, a világunk egy darabját, végtelen variációkban. Lassan ráébredtem arra, hogy csak akkor lehetünk boldogok igazán, ha mindezt megélve megengedjük magunknak az élet könnyed sodrását. Néha fent és lent, kint és bent, a középpontban lenni, szerető kedvességet megélni!

 

Hiszek a komplex gyógyításban, a prevencióban, így kerültem kapcsolatba először a Bach-virágterápiával. Alkalmazásakor a virágok eszenciái segítségével az egyén érzelmei újból szabadon áramolhatnak. Belekóstoltam a kineziológia világába, ami nagyot lendített rajtam. Elvégeztem a thai akupresszúrás babamasszázst, majd később ezt a felnőtt képzéssel is kiegészítettem. A fizikai test „gyógyítása” mellett hiányt érezve a szellemi test egyensúlyba hozatala végett, tovább képeztem magam Prana-Energiagyógyászattal. Mindig volt bennem egy olyan szemlélet, hogy ami a földön, van, az okkal van itt. A DoTerra terápiás tisztaságú olajok megismerésével, valóban a „Föld ajándékát” kaphatjuk meg, hiszen azt az erőt képviselik, amelyek nagyban hozzájárulnak a test-lélek minőségi javulásához.

 

Hatalmas változást hozott az életembe, amikor megismerkedtem az Access Consciousness®-el, amely a végtelen lehetőségekről, a tudatosságról szól. Access Bars® és Testkezelésekkel mindent, amit önmagunknak felállítottunk, átvettünk; hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, nézőpontokat és mindazt, amik negatívan hatnak az életünkre, azt most elengedhetjük, eltörölhetjük és megsemmisíthetjük. Oldjuk a testben elzárt, elrejtett befeszüléseket, blokkokat. Teret nyitunk egy új, nagyszerűbb lehetőség választására. A kezelés lezárásaként újrarendezzük a „testet”, így nem tud ugyanabba a működési módba visszaesni, abba az állapotba, amelyek előzőleg akadályként voltak az életünkben. Ezzel a módszerrel minden újraértelmezhetővé válik. A kezelések során elkezdünk kérdésekben élni és így kinyílik a világ a végtelen választási lehetőségek felé. A testkezelések segítenek a testünkhöz való kapcsolatunkat átalakítani és ez által egészségesebbé tenni.

Így vált számomra teljessé a test-lélek-szellem egysége.

Hiszem, hogy mindenki meg tudja találni önmagát, tudását, a belső békéjét, csak utat kell nyitni hozzá!

Hiszem, hogy az emberek, a választásaikkal, tudatosságukkal örömtelibbé és ragyogóbbá tehetik a napjaikat!

Hiszem, hogy az élet kérdéseihez együtt megtaláljuk azokat az eszközöket, amelyekkel könnyedebbé válik az élet megélése!

Mi kellene hozzá, hogy te legyél az életed varázslója? Csak egy választás!!!

Harsányi Eszter