Access Body® Tanfolyam

Az Access Body® Testtanfolyamok által megnyitod a testednek azt a könnyedséget, örömöt, amit kizártál minden alkalommal, amikor bíráltad, ítélkeztél felette. A Testünk egy érző organizmus ezért folyamatos információt ad, közvetíti a körülötted lévő világ energiáját. A testkezelések egyfajta éberséget adnak arra, hogy mi mindent zártál be a saját valóságodba, mi mindent vettél át másoktól és az hogyan van jelen az életedben.

„Engedjük meg a testnek, hogy tudják milyen ajándékok és azzá válnak számodra” Gary Douglas

Mennyi képességed, lehetőséged lehet csak azáltal, hogy a Testedre is fókuszálsz?

Mi minden információt hordoz magában a Tested a világról és önmagadról? Szeretnéd minden nap örömödet lelni a testedben? 

Mennyi fájdalmat raktározol az elengedés helyett?

Egy-egy tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy elkezdj a testeddel kommunikálni, ezáltal a  benned lévő ellenállást, feszültséget, fájdalmat kioldja, és egy másfajta élet megéléséhez nyit teret. Elkezded tudatosan érzékelni a test reakcióit, válaszait és egyre jobban fogod érezni magad. 

Az Access Body® Testkezelés tanfolyamokon egy-egy speciális testkezelést sajátíthatunk el. Az adott testkezeléshez tartozó témákban access eszközeivel szóbeli kérdésekkel oldunk. Ránézünk mi az, ami félreműködik a világunkban, a testünkben, milyen más választásaink lehetnek azon az elképzelésen túl, amit gondolunk jelenleg. Minden kezelés energiáját futtathatjuk magunkon, azonban hatékonyabbak, ha valaki más futtatja rajtunk.

Tanfolyam menete

A tanfolyamon 1 kezelést kapsz, és 1 kezelést adsz.
Kapsz még egy magyar nyelvű segédletet, ami megkönnyíti a további kezeléseket.
A tanfolyam végén nemzetközileg elismert angol nyelvű oklevelet kapsz.

A képzésnek nincs előfeltétele. 

Egyéni időpont egyeztetésre is van lehetőség és kérésre vidéki helyszínen is tartok tanfolyamot.

Jelentkezést kérlek, privát üzenetben vagy e-mailen előre jelezd, hogy a tanfolyam anyagát és az oklevelet előre elkészíthessem.

Csere-bere és kipróbálási lehetőség Access Bars® és Testkezelések eszközeivel

Ez az esemény, lehetőség arra, hogy aki még nem kapott ilyen kezelést az egy alkalommal kipróbálhatja.  A  tanfolyamot végzetteknek pedig lehetőség gyakorlásra, illetve a csere-bere alatt adnak és kapnak egy-egy kezelést. Visszajelzések alapján, akik folyamatosan kapnak(-adnak)  access kezeléseket, sokkal tudatosabbak és könnyedebben jutnak tovább a „problémákon”,  gördülékenyen élik meg a változásokat, örömtelibbek a napjaik. 

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!

Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszihoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.