Access Facelift® Tanfolyam

Az Access Energetikai Facelift® egy csodálatos kezelés, gyengéd eljárási mód arcunk, testünk vitalizálásának. A testbe zárt fix nézőpontok elengedésével a ráncaink kisimulnak, oldódnak a testbe zárt életkorral összefüggő hitrendszerek. A tanfolyamon videó és bemutatás útján kétféle kezelést tanulhatsz meg. A kézikönyvben található több oldalon lévő kérdések, lágy energiával oldják fel a testekben lévő traumákat, lenyomatokat, amit az öregedéssel kapcsolatban tárolunk.

 

A kezelés során semmilyen vegyi anyagot nem kell használni. Ez egy kézrátétellel végzett technika, amely a mellkastól (dekoltázstól) felfelé az arcon és a fejen történik. Minden pozíció gyengéd felfelé húzó mozdulatsorból áll, és az egész testnek életerőt, fittséget ad. Sejtszinten hat, közel 30 féle energiát használ. A testen, bőrön megjelenő traumák, lelki sérülések, rugalmatlanság és hitrendszerben felállított blokkok lenyomatait átalakítja, sejtszinten eltüntetheti. Rugalmassá teszi a bőrt, így a testet is, ezáltal varázsolja fiatalabbá.

Mit választanék, ha önmagam lennék?

Mire vágyok igazán?

Hány nézőpontot tárolok a testemben, ami miatt hiányzik a belső ragyogásom?

Mi mindent rejtek el, amit elengedhetnék?

Most van itt az ideje a változásnak?

 

Kinek ajánlom a tanfolyamot?

Kozmetikusoknak – azoknak, akik észrevették, hogy szép az arc, de hiányzik a kliens belső, kifelé való ragyogása.

Terapeutáknak, masszőröknek, pszichológusoknak… akik ezzel az egyszerű technikával bővítenék a praxisukat. Bárkinek, aki a családjában, hozzátartozóin szeretné alkalmazni. (Saját magadon is futtathatod a bárokat.)

Tanfolyam menete

Új videó a kétféle kezelési eljárásról. A tanfolyamon kapsz egy részletes leírást a kezelés menetéről, egy képes fejábrával. Ezen az egynapos tanfolyamon elméleti, gyakorlati bemutatás után egy kezelést adsz, egyet kapsz.

A tanfolyam végén nemzetközileg elismert angol nyelvű oklevelet kapsz. A képzésnek nincs előfeltétele.

Egyéni időpont egyeztetésre is van lehetőség és kérésre vidéki helyszínen is tartok tanfolyamot.

Jelentkezést kérlek, itt privát üzenetben vagy e-mailen előre jelezd, hogy a tanfolyam anyagát és az oklevelet előre elkészíthessem!

Csere-bere és kipróbálási lehetőség Access Bars® és Testkezelések eszközeivel

Ez lehetőség arra, hogy aki még nem kapott ilyen kezelést az egy alkalommal kipróbálhatja.  A tanfolyamot végzetteknek pedig lehetőség gyakorlásra, illetve a csere-bere alatt adnak és kapnak egy-egy kezelést. Visszajelzések alapján, akik folyamatosan kapnak(-adnak) access kezeléseket, sokkal tudatosabbak és könnyedebben jutnak tovább a „problémákon”, gördülékenyen élik meg a változásokat, örömtelibbek a napjaik. 

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!

Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszichoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális, ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.