Access Facelift®

Az Access Consciousness Facelift® egy fantasztikus eljárás, ami ellazítja a befeszüléseit az arcizmoknak, ezáltal ragyogóbbá, kisugárzóbbá változik a személy.

A kezelés során semmilyen vegyi anyagot nem kell használni. Ez egy kézrátétellel végzett technika, amely a mellkastól (dekoltázstól) felfelé az arcon és a fejen történik. Minden pozíció gyengéd felfelé húzó mozdulatsorból áll. Rugalmassá teszi a bőrt, így a testet is.  

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás.

Mi lenne, ha egy masszázságyon fekve, a kezelés egy óriási változást, ellazulást hozna a testedben? Mi lenne, ha szóbeli eszközökkel is feloldanánk mindazt, amit az öregedéssel kapcsolatban fenntartasz?  Hogyan éreznéd magad fantasztikusan ragyogó arccal?

Itt az alkalom, hogy elengedjél mindent, amit az öregedéssel kapcsolatban felállítottál magadnak és tündökölnél!

 

Csere-bere és kipróbálási lehetőség Access Bars® és Testkezelések eszközeivel

Ez az esemény, lehetőség arra, hogy aki még nem kapott ilyen kezelést az egy alkalommal kipróbálhatja.  A tanfolyamot végzetteknek pedig lehetőség gyakorlásra, illetve a csere-bere alatt adnak és kapnak egy-egy kezelést. Visszajelzések alapján, akik folyamatosan kapnak(-adnak) access kezeléseket, sokkal tudatosabbak és könnyedebben jutnak tovább a „problémákon”, gördülékenyen élik meg a változásokat, örömtelibbek a napjaik. 

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!

Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszichoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális, ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.