Gyakori kérdések az Access Bars®ról

Mi az Access Bars®?

A fejen lévő 32 pont, a meridián pontokhoz hasonlóan, melyeknek aktiválásával csökkentik a stresszt és traumát a testben és így segít az élethez való pozitív hozzáállásához. 

Ki és mikor használta először?

Gary Douglas az Accessconsciousness alapítója 30 évvel ezelőtt.

Hogyan működik?

A Bars pontokat gyengéden érintik, amely pozitív érzést vált ki a befogadóban. Aki már életében egyetlen egyszer is kapott Bars® kezelést azoknak örökké fognak futni a bárok, úgy mint a csakrák. Idővel ezek belassulnak, így akik többször kapnak azok hatékonyságról, könnyedségről számolnak be. 

Milyen gyakran kell futtatni a bárokat?

Minden alkalommal, amikor nagyszerűen szeretné valaki érezni magát!

A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, illetve bármikor, amikor stresszes, befeszülős érzéseik vannak, nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné. Egyéntől függ, ki mennyire szeretné jól érezni magát. Lehet minden nap is futtatni a pontokat, bárokat, kinek mi működik.

Mennyi idő egy Bars® kezelés?

60 perc

Árthat-e a Bars® kezelés?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni és nem lehet senkinek ártani vele.

Csecsemőknek és gyerekeknek lehet-e futtatni a bárokat?

Igen, sőt fantasztikusan reagálnak rá, hiszen még gyerekként nincs annyi nézőpontjuk, mint a felnőtteknek. Ezért sokkal gyorsabban vannak „készen”, rövidebb a kezelési idő.

Lehet-e terhesség alatt futtatni a bárokat?

Igen (természetesen orvosi egyeztetés után). Azok a várandós nők, akik rendszeresen kapták, könnyebb szülésről számoltak be, kevésbé szorongtak, izgultak.

Mennyi kezelés szükséges?

Az egyén dönti el, hogy számára mi az, ami kellemes, teres, működőképes. Úgy tűnik, azok, akik többször választják, hosszabb távon jobban beindul az életük. Az Access eszközei a szabad választásról szólnak, ezért a személyen múlik, milyen gyakorisággal választja.

Mit várhatok egy kezeléstől?

Minden kezelés más, nem lehet tudni, megjósolni mi fog változni, történni, hiszen a személytől függ, mi az a változás, amit szeretne és mekkora a megengedése, hogy ez megtörténjen. Legrosszabb esetben úgy érzi magát a befogadó, mintha egy jó masszázst kapott volna, legjobb esetben az egész élete megváltozhat.

Hogyan történik egy kezelés?

Ruhában masszázságyon fekve, mert így a befogadó számára is kényelmes az ellazulás. Ha azonban gondot jelent a fekvés, ülve is végezhető a kezelés.

Milyen tudományos bizonyíték van az Access Bars® működésére?

Dr. Jeffrey L. Fannin kutató 60 résztvevővel 2015-ben kutatásokat végzett. Azt tapasztalta, hogy az Access Bars®-nak pozitív hatása van és azonnal létrehozza az eredményeket.