Gyerekeknek – Access kezelések

  • Mi van akkor, ha csak ennyi kell ahhoz, hogy a gyermeked teljesítménye, viselkedése javuljon az iskolában?
  • Mi van akkor, ha az Access Bars®-al olyan lehetőséget nyújtasz gyermekednek, hogy ez által az iskolai hónapok könnyedén és örömmel telnek?
  • Miért lehet jó erre az Access Bars® kezelés?

A legtöbb szülő arra vágyik, hogy gyermeke a legjobbat hozza ki magából, s mind emellett kiegyensúlyozott életet éljen. Törekszik arra, hogy a test-lélek-szellem harmóniájából egy életrevaló, boldog, célokért küzdő és azt elérő egyén legyen. 

Ám ha belegondolunk, nehéz elvárásoknak kell megfelelni. Hiszen meg akar felelni a szülőknek, a tanároknak, a társainak és nem utolsó sorban magának. Persze ez életszakaszonként változik. A kudarcok befordultságot okozhatnak, másoknál pedig pont az ellenkezőjét; mindenáron a különböző viselkedési kilengésekkel hívják fel magukra a figyelmet. 

Nehezen élik meg a megszokott „védett” környezettől való elszakadást, hiányolják a figyelmet, ami az iskolás korban a töredékké válhat. Szoronghatnak, mert úgy érzik, kevés dicséretet kapnak, vagy mindig a hibát kezdik látni. A folyamatos nyomás, amit megélnek, tartós stresszt okozhat nekik. Ha ebből az állapotból nem tudnak kilépni, később ez testi tünetekben is jelentkezhet.

Számos esetben figyelhetünk meg figyelemzavaros gyerekeket, akik nem tudnak az adott feladatra koncentrálni, nem tudják megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől. Figyelmük csapongó és könnyen elterelhető. A figyelemzavar következtében a túlzott mozgás igényük miatt nem képesek átgondolni a tetteiket mielőtt cselekednének. Az iskolai teljesítménye az értelmi képességeihez képest csak azért marad alul, mert képtelen a feladatokra koncentrálni és az utasításokat véghezvinni. Általában türelmetlenek, nehezen illeszkednek be.

Az Access Bars® és Testkezelések megoldást jelenthet a gyermekek különböző tanulási, viselkedési, koncentrálási problémáira!

Kiválóan alkalmazható stressz csökkentésére, a gondolatok kitisztítására, a koncentráció növelésére. Az Access Bars®+Háromszoros sorozatrendszerek+Áramkörök futtatásával óriási hozzájárulás lehet az életminőség javulásához.

Hozzájárul a figyelemhiányos zavar (ADD) figyelemhiányos hiperaktivitásos zavar (ADHD) obszesszív-kompulziv zavar (OCD) tüneteinek csökkenésére is. A bárokat futtatva, oldódnak a bennünk lévő blokkok, a hitrendszerek, a félelmek, a nézőpontok és a viselkedési minták.

A Bars kezelések után a gyerekek sokkal boldogabban nyugodtabban érzik magukat, jobban teljesítenek az iskolában. Kevesebbet hisztiznek, a kirohanások is csökkennek. Amik régebben nehezen is mentek, könnyedebbé válnak a kezelések hatására.

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!

Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszichoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális, ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.