Sport – Access Bars® és Testkezelések

A sportban és fizikai aktivitásban a legfontosabb, amit szeretnénk elérni, hogy az adott helyzetben, edzésen, versenyen a csúcsformát hozzuk ki magunkból. Sok összetevőből állhat, ha az adott pillanatban mégsem sikerül teljesíteni az elvárt eredményeket. 

Mi lehet ennek az oka?

– koncentrációs zavar

– fizikai és mentális fáradtság

– stresszhelyzet

– önbizalomhiány

– önértékelés

– kritika, negatív megnyilvánulások feldolgozatlansága

– múltbéli események befolyásoló gondolatai

– hibázás, hibáztatás

– rossz közérzet, 

– fizikai tünetek: rosszullét, gyomorfájás, szédülés…

– alvási probléma

– sérülések lenyomatai (fizikai-mentális)…

 

Melyek azok a testkezelések, amik hozzájárulhatnak a gondolataink és a testünk egységéhez, ami által könnyedén elérjük a kitűzött célokat?

Access Bars®

Helyreállítja az összes életterülethez kapcsolódó kibillenést, amit blokként tárolunk a testünkben. Felszabadítja azt az érzést, ami gátol a magabiztosság megélésében. Középpontba tesz.

MTVSS®

Teljes test szervrendszereinek kezelése. Felerősíti és beindítja a tartalék energiákat, növeli a test fizikai erőnlétét. Mélyen ellazít, elengedi a testben tárolt negatív érzéseket és a felszabadult, beindított energiákkal egy 90 perces edzés akár 10-20 percnek tűnik. Ezért is nagy hozzájárulás ez a testkezelés egy versenysorozatban, ahol a fizikai erőnlét megtartása hosszabb távon fontos.

Háromszoros sorozatrendszerek 

Sokkal, traumával kapcsolatosan oldja ki azokat a lenyomatokat, ahol a testet ért sérülés miatt többszörösen fékezzük le magunkat. Minduntalan bekapcsolnak az átélt élmények és ezért nem vállaljuk fel a képességeinket.

Áramkörök

A testet ért sérülés láthatóan fizikailag gyógyult. Ez a kezelés segíti a testben/testet körülvevő sérült, megszakadt áramkörök helyreállításában. 

Anafilaxiás sokk és mélylazítás

Túlterhelt és kimerült, vagy feszes izmokra, de bármilyen izomcsomó „lazítására”.

 

Még szóba jöhető kezelések:

  • MDDM 
  • Sejtmemória
  • Zéró összegű trauma

Tanfolyam/kezelés előtt az alábbiak betartása kötelező!

Tevékenységem és a tanfolyamot végzettek tevékenysége semmilyen formában nem minősül gyógyító és egészségügyi tevékenységnek. A kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartoznak. A tanfolyamon szerzett tudás nem alkalmas gyógyításra, pszihoterápiás kezelésre és bármilyen egészségügyi, fizikális ill. mentális betegségek kezelésére. A hozzám és a tanfolyamot végzett személyekhez forduló kliens köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.