doTERRA

doTERRA a Föld ajándéka

Fedezze fel a doTERRA esszenciális olajokban rejlő végtelen lehetőségeket, megoldásokat! Minden családban legyen egy gyógyítást-gyógyulást segítő ember, aki a Föld ajándékaival járul hozzá az egészséghez!

„Mi lenne, ha felkínálnánk a világnak egy új és hatékony egészségmegőrző alternatívát?”

„Mi lenne, ha ezt az új típusú egészségmegőrző programot az illóolajok használatára alapozva tehetnénk meg?”

„Mi lenne, ha magasabb minőségű esszenciális olajat tudnánk beszerezni, tesztelni és előállítani – a piacon ma rendelkezésre álló olajoknál tisztábbat és hatásosabbat?”

„Mi lenne, ha mi a legprofesszionálisabb módon tudnánk kórházakkal, orvosokkal, terapeutákkal és tanácsadókkal társulni azért, hogy az illóolajok egészségre gyakorolt hatását a leghitelesebben ismertethessük meg a világgal?”

Az esszenciális olajok egyszerű és hatékony megoldást jelentettek már a történelem során is. Az olajokat a növény különböző részeiből nyerik ki és 50-70-szer hatékonyabbak, mint a gyógynövények. Őshonos területeken, helyi emberek termesztik, gyűjtik be, így lehetséges, hogy megfelelő szakértelemmel a maximális mennyiségű hatóanyag tartalmat érik el. Ősi mechanikus módszerrel hidegsajtolással és gőz desztillációval nyerik ki az olajokat. A világon egyedülálló CPTG vizsgálattal rendelkezik, azaz független laborok által bevizsgált olajok, amelyek töltőanyagoktól, növényvédő szerektől, és idegen szennyeződésektől mentesek.

Szeretnél közelebbről is megismerkedni a doTERRA terápiás olajokkal? Kipróbálnád?

Keress meg, add meg elérhetőségedet és felveszem a kapcsolatot veled!
www.mydoterra.com/harsanyieszter/

A doTERRA bemutatása Mindenre képessé tesz

Mit kell tudni a doTERRA illóolajokról

doTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség