Káldeusi asztronumerologia

Minden ember kíváncsi a jövőjére, hogyan alakul az élete, milyen hivatása legyen, mi az, amit
megélhetek a párkapcsolatomban, melyek azok a napok, amik jó rezgésűek az üzlethez… és még
sok minden foglalkoztatja.


A káldeusiak híresek voltak a csillagászati és asztrológiai ismeretükről. A káldeusi (babiloni vagy perzsa) numerológia a számok a sorsunk meghatározásának, tudományosan a legrégebbi és legfejlettebb ága. Nekik köszönhetjük többek között a napórát, 7 nap/hét, 52 hét/év, 12 állatövet.


Ez az ősi módszer a születési dátumot és a jelenleg használt név rezgésének kombinációját veszi alapul, hiszen a nevünk rezgése is formál minket. Minden ember egyedi, mindennek energetikai rezgése van, így a nevünknek is, ami hatással van az életünkre. A nevünk és a születési időpontunk meghatározza ebben a létezésben a kapcsolatainkat, a hivatásunkat, az értékrendünket, egészségünket és még sok minden mást. Egy elemzés során felismerjük, hogy milyen energiák hatottak ránk gyerekkorunktól és most mi az, amit érzékelünk a világban.


A káldeusi numerológia elkészítése tisztánlátást ad az életünkre, a működő és a beragadt dolgokra. Amikor tudatossá válik mi az, amiként létezel, hogyan látnak téged, te mit érzékelsz, mi az, ami körbevesz, feloldódnak benned az elrejtett képességek, gondolatok. A káldeusi numerológiában fontos, hogy az elemzéshez megkapod a korrekciós eszközöket, amellyel a kiegyensúlyozatlan, kibillent állapotokat harmonikussá tesszük.


Elemzések:
Káldeusi numeroszkóp elkészítése és szóbeli átbeszélése + korrekciók
Párkapcsolati és kapcsolati elemzés és szóbeli átbeszélés + korrekciók
Házasságkötés előtti névváltoztatás elemzés + szóbeli átbeszélés
Éves előrejelzés személyre szóló elemzéssel és szóbeli átbeszéléssel + korrekciók
Havi előrejelzések, események tükrében + szóbeli átbeszélés

A numerológiai elemzések elkészítést személyesen átbeszélés követi, amely 1-1,5 óra. Hangfelvétel is készíthető. A kibillent helyzetek megoldásához javaslatot, korrekciókat, eszközöket adok.