Személyes mandala

Milyen lenne az a mandala, ami egész életeden át inspirálna?

Milyen is egy személyes MANDALA?

Kiderül a nevedből és a születési évszámodból!

Amikor személyes mandalánk van, akkor ránézve többszörösen inspirál, lendületbe hoz, energiával tölt fel, hiszen azokat a frekvenciákat mozgatja meg, ami segít ahhoz, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a minket körülvevő világgal!

A mandala a középpont köré szerkesztett ritmikus formavilága az ember és a világegyetem közötti egységet, harmóniát fejezi ki. Számos kultúrában megtaláljuk az indiai, ősi indián kultúrában, a kelta kereszteken, a gótikus templomok ablakain. Ahogy az életben sok olyan hatás ér, ami kibillent a középpontunkból, bizonytalanok vagyunk, úgy tud a mandala a saját középpontunkba visszaállítani.

Biztos észrevetted, hogy a színek hatással vannak az életedre.

Minden szín hordoz magában valamilyen hatást, tulajdonságot, valamiféle rezgést, amelyek így-úgy hatnak rád.

A színeket számtalan helyen célzottan is alkalmazzák a kívánt hatások elérésére. A színek rezgések, amelyek különböző reakciókat váltanak ki az emberekben. Különbözőek vagyunk így is, színekben? Hát igen! Egyes színek pozitívan hatnak emberekre, van, amit sokszor választanak, más színeket mellőznek. Ahogy a hangok rezegnek kiejtéskor, úgy rezeg a nevünk a színekre. A nevünk és a születési dátumunk a saját színharmóniánkat adja meg. Ebből a két adatból meghatározhatjuk, hogy mely színek vannak meg bennünk, és mik azok a színek, amik hiányoznak. Ami bennünk van, azt használjuk, az jól működik, ami hiányzik, azt pótolni kell. Ezért a személyes mandalánál a hiányszíneket alkalmazzuk, azok adják a mandala alapszíneit. Érdemes olyan helyre tenni, ahol ránézünk, hiszen ez harmonizál, lecsendesíti az elménket, kiegyensúlyozottá tesz és feltölt erővel. Lendületet ad a napjainkhoz. A legjobban a saját mandalánk hat ránk, hiszen azt az erőt sugározza, amire szükség van. S ahogy pozitívan változik az egyén, úgy változik a környezete is.

Számomra fontos, hogy a személyes mandala elkészítésekor az atlantiszi számmisztikát használva meghatározzam annak a személyiségét, akinek készül a mandala. Így teljesen rá fókuszálva egyedi formát, sablont szerkesztek. Ez adja a formavilágot. Amennyiben házaspárnak készül, akkor mindkét személyre levetítve alakul ki a mandala formája-színvilága.

 

A mandalát (26 cm, ill. 18 cm átmérőjű) fa táblára festem, igény szerint kérhető áttetsző üvegfólia vagy plexi lap a felület elé.

 

A személyes mandalák készítéséhez szükséges név, születési dátum megadása.

Személyes MANDALA ára:
26 cm átmérőjű 30.000.- Ft/db
18 cm átmérőjű 25.000.- Ft/db
(az árak nem tartalmazzák a keretezést és a szállítási költséget)