Történetek – Történések

Történetek-történések
Életünkben sok minden zajlik, hol számunkra jó sztorik vesznek körül, hol totál kiakasztós dolgok jönnek. Ha valami jó, örülünk és lubickolunk benne, persze mondhatjuk azt is hogyan lehet ez még ennél is jobb, hogy folytatódjon ez a megjelenés… no de mit tehetünk, ha valami nem olyan kellemes? A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, felhő, égbolt, túra/szabadtéri és víz
Általában még tovább nyomatjuk, bosszankodunk rajta, körbe kattogtatjuk az elménket, agyalunk, következtetünk kitalálunk…(áááá én ezt nem csinálom…), ahelyett, hogy egy totális más szemszögből néznénk rá. Mert meg is fordíthatnánk ezt a történetet, hogy brrr…. értem, hogy ezt érzem, de mi a jó nekem ebben? Mit nem veszek itt észre? Vagy akár mehetek abba az irányba is, hogy megengedésbe megyek, mert minden csak egy nézőpont kérdése, az is, hogy ez most jó vagy rossz. Menj kérdésbe és nyisd a teret, a lehetőségeknek!
Mi az a változás, ami most történik?
Mi kéne ahhoz, hogy ne dühöngve menjek, hanem bízzak abban, hogy a jövőmben ez az egész az én javamat szolgálja, az én javamra dől el?
Mi kéne ahhoz, hogy minden befeszülős történet az én életemhez pozitív hozzájárulás legyen? Akármit érzel, akármilyen most?
No ekkor tud változni, kimozdulni a helyzet és tud bejönni könnyen az öröm, a ragyogás az életembe! Mi kell ehhez? Csak egy választás!
Várlak szerettel egyéni konzultációkra, kezelésekre, tanfolyamaimra!
Eszter