Az életed varázslója TE magad vagy!

Furcsa egy időszakot élünk meg…végtelen variációkban. Sokan megtalálják a nyugalmat, ám lehet, hogy sok elfojtott gondolat érzelem a felszínre kerül. Néhányan befelé fordulunk, türelmetlenek vagyunk, hibáztatunk, félünk… Befeszülünk az ismeretlentől, a bezártságtól, a ránk nehezedő néha kivitelezhetetlen dolgoktól, aztán lám-lám megoldódik…de állj meg egy pillanatra!

Kitől-mitől várod a változást, lelked békéjét? Ki tudja a legjobban, hogy valójában mit szeretnél te megélni, érzékelni? Ki a te életed irányítója? A családod, a munkád, a társadalom, a pénz, a karantén…? Mit élhetnél meg, ha nem ellenállásból működnél, hanem megengednéd hogy könnyebb legyen, megoldódjon…mi más lehetséges?

Ez az időszak felerősítheti azt, ami nem működik. Be kell látnunk, hogy egyfajta belső utazással, magunkban kell rendet tenni, kipucolni mindent. Aki a kapcsolataiban mindig a másikat okolja, az valójában szeretné a változást? Fel kell tenni a kérdést, mi a jó ebben a helyzetben, ebben a viselkedési formában, struktúrában amit még mindig annyira szeretsz, hogy nem akarsz változtatni rajta? Most van itt az idő a változásra? El kell fogadni a kudarcainkat, a botlásainkat a konfliktusainkat…ránézni a múltra, hogy ez volt, itt és most mit tehetek, mit élhetek meg, ami most működőképes? A fókuszt kell áthelyezni s a múlt hibáztatásai, sérelmei helyett, a JELEN PILLANATAIT úgy megélni, hogy az könnyedséget, örömöt hozzon az életünkbe.

Igen, labilissá vállhatunk, ha hagyjuk és elhisszük az elbizonytalanodás érzését. Keressük a megoldást, kattogunk, kivetítünk, pedig az “otthon békéje” bennünk van! Ne kívülről várd, hogy megteremtődjön! Magadban kezd el megteremteni!

Az életed varázslója TE magad vagy!

Mi az amit ma lehetséges? Mi az amit ma választhatok, ami számomra és mindenki számára örömöt hoz az életünkbe?
Élj kérdésben, válassz, csatlakozz és szárnyalj velem!
Eszter